ANIMACIJA DEMOKRACIJE: Kako glazba mijenja svijet - Elektronska glazba

Već tri godine u Gradskoj knjižnici Vodice bavimo se glazbom i njenim utjecajem na društvo. Učenici i profesorice Gimnazije Antuna Vrančića i Ekonomske škole Šibenik, profesorica sociologije Milica Sladoljev i mnogi drugi, ispunili su naše programe svojim pitanjima, odgovorima, komentarima, razmišljanjima... Zahvaljujemo im na tome. S veseljem najavljujemo ovogodišnju „Animaciju" u sklopu koje ćemo se baviti elektronskom glazbom sa svim njezinim manifestacijama.

U tu svrhu, kroz idući tjedan organizirat ćemo više događaja, a započet ćemo ga u ponedjeljak s radionicom montaže kratkog videa o elektronskoj glazbi, na kojoj ćemo polaznike učiti kako video materijale uvesti u program, odabrati ih i preimenovati, složiti i obraditi ih u programu. Kroz sve to učit ćemo i o ovom raznolikom glazbenom žanru. Dražen Bunardžija iz Šibenske udruge mladih u srijedu će održati glazbenu DJ radionicu kroz koju će polaznicima objasniti pojam i povijest „DJ-anja", provesti ih kroz opremu i softvere koji se koriste, te im pružiti mogućnost da iste iskušaju u praksi. Za kraj tjednog programa u goste nam dolazi dr.sc. Benjamin Perasović koji će održati predavanje na kojem će se sa sociološkog gledišta osvrnuti na scenu okupljenu oko elektronske glazbe.
Dođite, sudjelujte, uživajte ili nam konstruktivno sugerirajte što promijeniti, a možete nam i predložiti ideju za neku novu/bolju/drugačiju aktivnost.

Program:
4. prosinca (ponedjeljak)

17:00 RADIONICA VIDEO MONTAŽE: Što je to elektronska glazba? (Tomislav Mor i Martina Tabula)

6. prosinca (srijeda)

18:00 GLAZBENA-DJ RADIONICA (Dražen Bunardžija, Šibenska udruga mladih)

8. prosinca (petak)

18:00 PREDAVANJE DR.SC. BENJAMINA PERASOVIĆA: Namaži, peglaj, čilaj: sociološki aspekti scene okupljene oko elektronske glazbe

Anketa

Koliko knjiga (prosječno) pročitate u jednoj godini?
 • Više od 50 knjiga
  11.11%
 • 20 do 50 knjiga
  55.56%
 • 10 do 20 knjiga
  22.22%
 • 1 do 10 knjiga
  11.11%
 • ne čitam
  0%

Radno vrijeme

Radno vrijeme

Ponedjeljak - petak 08:00 - 19:00

Subota 08:00 - 12:00

Nedjelja Zatvoreno

Kontakt

Obala Vladimira Nazora 4


+385 (0)22 442 095


Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Facebook