Novosti

Survey-picPoštovani,
Odjel za djecu i mlade, Gradske knjižnice Vodice (u daljnjem tekstu: Knjižnica) kreće s realizacijom Projekta poticanja čitanja za djecu predškolskog uzrasta. U sklopu Projekta će se provoditi čitaonice i pričaonice priča, bajki, basni, pjesmica - na hrvatskom te na engleskom, francuskom i njemačkom (više o projektu ćete moći pročitati na mrežnim stranicama Knjižnice). Sudjelovati mogu djeca koja su članovi Knjižnice. Ukoliko želite da Vaše dijete bude član Gradske knjižnice Vodice možete ispuniti docpristupnicu za dijete koje želite upisati. Pristupnicu nam možete poslati na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili donijeti isprintanu u Knjižnicu.

Na kraju ljeta, točnije 22. kolovoza, kao najavu za buduća događanja u projektu „Poticanje kulture čitanja djeci i s djecom" imali smo čast ugostiti slavnu hrvatsku ilustratoricu Andreu Peterlik Huseinović i dječjeg književnika Kašmira Huseinovića. Ovaj dvojac koji je zaslužan za nastanak brojnih predivnih, zaigranih i u svijetu nagrađivanih slikovnica došao je pokazati djeci kako one nastaju. Ovom prigodom u multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Vodice okupilo se tridesetak djece i roditelja.

Sinoć je na vodičkoj Ruži vjetrova u organizaciji Gradske knjižnice Vodice i POU Vodice održana međunarodna kulturna manifestacija Voda - izvor života. Unatoč kiši, izložbu odabranih slika iz fundusa Artist on Globe uspjelo je pogledati nekoliko stotinjaka Vodičana i njihovih gostiju, ali na žalost, zbog vremenskih uvjeta nije održano predstavljanje knjige Masaru Emotoa: Poruke skrivene u vodi, ni koncert klasične glazbe Tria Amor.

Anketa

Sviđaju li Vam se naše nove mrežne stranice?

Radno vrijeme

Radno vrijeme

Ponedjeljak - petak 08:00 - 19:00

Subota 08:00 - 12:00

Nedjelja Zatvoreno

Kontakt

Obala Vladimira Nazora 4


+385 (0)22 442 095


Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Facebook