Cure sa "mozgom" odvozile Kvizzz u Sunčanom

Iako su „utakmicu“ odigrale bez Marine (Petrov Gulin), cure iz ekipe „Odjeb mozgova“ Iva, Ivana i Marija maestralno  su odradile ovotjedni „Kvizzz u Sunčanom“.

U još jednoj nezaboravnoj večeri prepunoj duhovitih pitanja, smijeha i odlične glazbe po izboru DJ-a Ante Grbavice, „foto finish“ je odlučivao o pobjedniku. Za svega jedan bod bolji od posade„Krapanjski visovi“ kormilara Saše Čirića bolja je bila posada  „Nismo rezervirali stol“ kormilara Bare Poparića. Čestitke našim dragim prijateljima iz Šibenika i još jedno hvala za redovito sudjelovanje na kvizaškim druženjima koje organiziraju Gradska knjižnica Vodice i caffe bar „Sunčani sat“.

Napomenimo još da je u pauzi, koja je uslijedila između odgovaranja na pitanja i proglašenja pobjednika, prvak vodičkog teatra Grgo Birin iskoristio priliku i pozvao sve okupljene da dođu u subotu u 20 sati u Kulturni centar i pogledaju premijeru predstave „Dvoje“, autorice Tene Štivičić i redatelja prof. Zdravka Todorovića, u kojoj nastupa sa kolegicom Anđelom Fržop. Večeras su oboje sudjelovali u kvizu, doduše u različitim ekipama. I to je dio priprema za subotnju predstavu. Uopće ne sumnjamo da će dvorana biti ispunjena do posljednjeg mjesta i da će publika još jednom uživati u izvedbi vodičkih kazalištaraca.

Osim na kazališnu predstavu, ovog vikenda isplati se ići pogledati i naše, u zadnje vrijeme izuzetno uspješne, malonogometaše i rukometaše (pohvaljujemo i košarkašice koje su nas navikle na svoje uspjehe). „Heroji“ igraju u Balunu u petak u 19, a rukometaši u dvorani u Čistoj Velikoj u subotu u 17 sati.  Podržimo ih!

Iduće kvizaško okupljanje bit će već u sljedeću srijedu, 28. veljače, a pitanja sa prevladavajućom filmskom tematikom sastavit će već spomenuti Grgo i Ivan Jozić, prvo ime među hrvatskim vlakovođama (pa i šire).

Evo večerašnjeg redoslijeda ekipa:

1. Nismo rezervirali stol – 62 boda

2. Krapanjski visovi – 61 bod

3. U stečaju – 53 boda

4. Džontra Volta – 52 boda

5. Rod“ce – 51,5 bodova

6 Babilonski baloni 50,5 bodova

7., 8. i 9. Usadni gedori, Ispo“ volta i Iz fotelje – 48 bodova

10. Duga devetka 42 boda

11 Nas  četiri – 39,5 bodova

12. i 13. Trezorovi i Jo Malone – 34 boda

14. Evo, evo – 32,5 bodova

15. Teta Kafa – 22 boda

16. G4 – 1 – 21,5 bodova

 

Cure sa Cure sa Cure sa Cure sa Cure sa Cure sa Cure sa Cure sa Cure sa Cure sa Cure sa Cure sa Cure sa Cure sa Cure sa Cure sa Cure sa Cure sa Cure sa Cure sa Cure sa Cure sa Cure sa Cure sa Cure sa Cure sa

Anketa

Koliko knjiga (prosječno) pročitate u jednoj godini?
 • Više od 50 knjiga
  8.33%
 • 20 do 50 knjiga
  50%
 • 10 do 20 knjiga
  16.67%
 • 1 do 10 knjiga
  25%
 • ne čitam
  0%

Radno vrijeme

Radno vrijeme

Ponedjeljak - petak 08:00 - 19:00

Subota 08:00 - 12:00

Nedjelja Zatvoreno

Kontakt

Obala Vladimira Nazora 4


+385 (0)22 442 095


Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Facebook