Sanja Lydia i Tome pozivaju Vas u svijet fotografije i filma

Dvoje naših darovitih sumještana, Sanja Lydia Kulušić i Tomislav Dugandžić, odlučilo je podijeliti svoje znanje iz svijeta fotografije i filma sa mladima koji bi o tome željeli saznati i naučiti nešto više. Uskoro će u Gradskoj knjižnici Vodice početi njihove foto i video radionice.

Voditeljica foto radionice bit će Sanja, a polaznike će, osim korištenja aparatom, učiti i o važnosti svjetla, fotografskim trikovima, portretiranju i fotografiranju u prirodi.

Tome će voditi video radionicu u kojoj će posebnu pozornost posvetiti vizualnim efektima, a osvrnuti će se i na snimanje videa DSLR aparatima, važnost svjetla i snimanje u prirodi. Krajnji produkt video radionice bio bi video sa vizualnim efektima pojedinih polaznika, a vjerojatno i jedan zajednički.

Što se tiče polaznika foto radionice, oni bi na kraju imali zajedničku izložbu fotografija.

Pozivamo mlade (priželjkivana dobna skupina je ona između 16 i 30 godina) da se prijave na ove radionice osobnim dolaskom u Knjižnicu, telefonom na broj 022/442-095 ili mailom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Napominjemo da je zbog kvalitetnijeg rada broj polaznika radionica ograničen. Prvo okupljanje bit će u srijedu 28. ožujka na Odjelu za mlade.

P.S. U nekom od idućih tekstova napisat ćemo nešto više o Sanji i Tomi i o svemu čime se ovo dvoje mladih umjetnika bavi. Zaslužili su to. J

Anketa

Koliko knjiga (prosječno) pročitate u jednoj godini?
 • Više od 50 knjiga
  11.11%
 • 20 do 50 knjiga
  55.56%
 • 10 do 20 knjiga
  22.22%
 • 1 do 10 knjiga
  11.11%
 • ne čitam
  0%

Radno vrijeme

Radno vrijeme

Ponedjeljak - petak 08:00 - 19:00

Subota 08:00 - 12:00

Nedjelja Zatvoreno

Kontakt

Obala Vladimira Nazora 4


+385 (0)22 442 095


Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Facebook