Kviz koji su vodili Jazavci

Iako su za sinoćnji Kvizzz u Sunčanom izabrali ime "Šta je nama ovo trebalo" mlađahne Luigija i Lucu i njihovu mamu Ivanu Latin ex Bolanča, koja im je nešto malo podigla prosjek godina iznad sedamnaest, nije rastužilo zauzeto sedamnaesto mjesto. Autor ovog teksta svjedok je da su istinski uživali sudjelujući po prvi puta u vjerojatno ponajboljem pub kvizu, i to ne samo na ovim prostorima.

Ponajboljem po atmosferi, usluzi vedrih domaćina Luce, Luke,Ive i Denisa, sjajne glazbe po Antinom odabiru, redovitoj potpori ekipe iz vodičke knjižnice i njenim sjajnim volonterima Grgi, Tomi, pa još jednom Tomi i njegovoj Sanji Lydiji koja foto-aparatom bilježi ova događanja (iduću srijedu starta njihova foto i video radionica), i zanimljivim i duhovitim pitanjima, neovisno o tome koja ekipa ih sastavljala. Da se vratim još zakratko na obitelj Latin.

Šesnaestgodišnji Luigi danas polaže testove za nogometnog suca. Za one koji ne znaju, upravo on je, noseći loptu, predvodio igrače Barcelone i Hajduka pri izlasku na travnjak, na utakmici koja je odigrana na Poljudu povodom stote godišnjice najboljeg kluba na svitu i okolici. Poželimo mu uspješnu karijeru nogometnog suca. Kad smo već kod nogometa, spomenimo i da je redoviti sudionik ovih kvizeva i Toni Španja, fantazista nogometnog kluba sa Šubićevca. Kviz u Sunčanom okuplja uistinu šaroliko društvo. Tu možete susresti i srednjoškolce i vatrogasce, djelatnike komunalnog poduzeća i domaćice, konobare i novinare, profesore i vlakovođe (pozdrav Joziću negdje na ličkim tračnicama), studente i sportaše,...

Sinoćnji kviz odradili su članovi ekipe "Jazavci" Saša Ergić, Roko Buha i Ivan Rak. Svojim odabirom pitanja i načinom na koji je Saša vodio kviz priredili su još jednu nezaboravnu večer u Sunčanom. U moru zanimljivih pitanja prevladavala su ona sa sportskom tematikom. Ipak su njih trojica veliki zaljubljenici u sport (rukomet i nogomet). Jedno pitanje odnosilo se na najboljeg strijelca u Hajdukovoj povijesti. Bio je to legendarni Frane Matošić koji je postigao nevjerojatnih 726 golova. Današnji igrači o tome mogu samo sanjati. U izuzetno jakoj konkurenciji, pogotovo ekipa iz Šibenika, najviše znanja pokazala je (polu)vodička ekipa "Čirići" predvođena sjajnim "basketašem" i recepcionerom Sašom Čirićem. Čestitke pobjedničkoj ekipi, ali i svim ostalim sudionicima. Kako bi rekao dobri stari Pierre: važno je sudjelovati. Scenarij i režija idućeg kviza, koji će se održati 04. travnja, povjerena je ekipi "Nas 4". Vidimo se!

Redoslijed ekipa:

1. Čirići - 86 bodova

2. Barina posada - 85 bodova

3. Svi Jozićevi revolveri - 83 boda

4. Jozić na službenom putu - 76 bodova

5. Džontra Volta - 70 bodova

6. i 7. Odjeb mozgova i Nas 4 - 68 bodova

8. i 9. Jo Malone i Hu da fak is alis - 64 boda

10. Babilonski baloni - 59 bodova

11. Dobri Will Hunting - 57 bodova

12. Ponistra - 56 bodova

13. Rod"ce - 52 boda

14. Trezorovi - 50 bodova

15. Ispo" volta - 47 bodova

16. Power Rangers - 41 bod

17. Šta je nama ovo trebalo - 31 bod

kvizsjazavcima_1kvizsjazavcima_2kvizsjazavcima_3kvizsjazavcima_4kvizsjazavcima_5kvizsjazavcima_6kvizsjazavcima_7kvizsjazavcima_8

Anketa

Koliko knjiga (prosječno) pročitate u jednoj godini?
 • Više od 50 knjiga
  8.33%
 • 20 do 50 knjiga
  50%
 • 10 do 20 knjiga
  16.67%
 • 1 do 10 knjiga
  25%
 • ne čitam
  0%

Radno vrijeme

Radno vrijeme

Ponedjeljak - petak 08:00 - 19:00

Subota 08:00 - 12:00

Nedjelja Zatvoreno

Kontakt

Obala Vladimira Nazora 4


+385 (0)22 442 095


Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Facebook