Pub kviz ekipe Nas 4

U ponešto drugačijem sastavu od uobičajenog održan je još jedan Kviz u Sunčanom. Za ovaj sinoćnji, koji je umjesto u srijedu održan u utorak, scenarij i režiju potpisali su Ante Friganović i Sebastijan Mautner.
Producenti kvizaških susreta su Gradska knjižnica Vodice i "Sunčani sat", a glazbeni urednik nezamjenjivi Ante Grbavica. Pitanja je čitao Ante Friganović, potomak šibenske obitelji koja je bježeći pred nekad razornom kugom spas pronašla u Vodicama. Ante je poznat po odličnoj organizaciji Truss festivala, a njegov prijatelj Sebastijan velika je nada hrvatske farmacije. Sastavili su kviz po guštu većine sudionika.
Bila su dobar miks glazbe, sporta, povijesti i zemljopisa. Bilo je i nekoliko "radioaktivnih" pitanja. :-) Večer u Sunčanom imala je i svoj šlag na torti, i to u doslovnom smislu. Anđela Fržop, neokrunjena prvakinja vodičkog teatra, svoje rođendansko slavlje podijelila je sa svima prisutnima i počastila ih (pre)ukusnom tortom. Anđela, iskrene čestitke u ime svih sudionika vodičkog kviza! Nakon ponovne provjere odgovora ispalo je da su dvije ekipe zauzele prvo mjesto s osvojenih 82 boda. To su  ekipe "Džontra Volta" u sastavu Nikola Rak i Pjero Sladoljev i ekipa "U stečaju"  sastavljena od bračnog para Cukrov (Iva i Ivan), vlakovođe Ivana Jozića (i friškog predsjednika vodičkog DVD-a) i Grge Birina, omiljenog vodičkog glumca. Grgi i Anđeli želimo puno uspjeha na Festivalu kazališnih amatera koji će se održati u našem Kulturnom centru krajem svibnja.Inače, kviz je sa velikom pažnjom pratio i prof. Vinko Grgurev - Cuzzi, koji svrati kad god je u svojim rodnim Vodicama. Dojma smo da uživa promatrajući mlade ljude (uglavnom
mlade) kako se u opuštenoj atmosferi natječu i dokazuju svoj bistri um i zdravi duh. Idući sastanak zakazan je za srijedu, 18. travnja, a za njegovo osmišljavanje i organizaciju pobrinut će se rođendanska slavljenica Anđela sa suprugom Dadom, njegovim bratom Filipom (skejterom i glazbenikom) i prijateljem Tinom Kusanovićem. Radujemo se kvizu u njihovoj režiji. Njihova ekipa "Dobri Will Hunting" sinoć je zauzela odlično treće mjesto.  Čestitke svima! Posebnu hvalu upućujemo volonterima Gradske knjižnice Vodice Sanji Lidyji Kulušić i Tomislavu Dugandžiću koji fotoaparatom prate naše kvizeve.

Evo i kompletnog redoslijeda sinoćnjeg kviza:

1. i 2. U stečaju i Džontra Volta - 82 bod
3. Dobri Will Hunting - 66 bodova
4. Jo Malone - 65 bodova
5. Babilonski baloni - 63 boda
6. Ispod gitare - 58 bodova
7. HU DA FAK IZ ALIS - 57 bodova
8. The Čikitas - 56 bodova
9. i 10. Rod"ce i Xena - princeza ratnica - 52 boda 11. Jazavci - 47 bodova 12. Ponistra - 39 bodova

PubkvizNas4_3PubkvizNas4_4PubkvizNas4_5PubkvizNas4_6PubkvizNas4_7

Anketa

Koliko knjiga (prosječno) pročitate u jednoj godini?
 • Više od 50 knjiga
  11.11%
 • 20 do 50 knjiga
  55.56%
 • 10 do 20 knjiga
  22.22%
 • 1 do 10 knjiga
  11.11%
 • ne čitam
  0%

Radno vrijeme

Radno vrijeme

Ponedjeljak - petak 08:00 - 19:00

Subota 08:00 - 12:00

Nedjelja Zatvoreno

Kontakt

Obala Vladimira Nazora 4


+385 (0)22 442 095


Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Facebook