Denis Smajo održao tribinu o kreditima

U Gradskoj knjižnici Vodice nastojimo dati svoj doprinos borbi za pravedniji i kvalitetniji život naših građana. S tim u vezi dovodimo u knjižnicu za predavače osobe različitih svjetonazora, šireći tako pluralizam, a i one koji svojim djelovanjem i znanjem mogu pomoći drugima u poteškoćama sa kojima se u životu susreću.

Prepoznavši kvalitetu u djelovanju Udruge Franak odlučili smo pozvati njene aktiviste da sa našim sumještanima podijele iskustva i saznanja do kojih su došli boreći se za pravedniji kreditni sustav u našoj državi. Prvotno je u Gradskoj knjižnici održana radionica financijskog opismenjavanja koju je za šesnaestero djece održala Anita Perkov Kalebota, a danas je održana i tribina Udruge Franak pod radnim naslovom „Relevantna sudska praksa iz područja nepoštenih ugovornih odredaba u kreditima ugovorenim s potrošačima, uz osvrt na sadašnje poslovanje hrvatskih banaka“ na kojoj je gostovao njen predsjednik Denis Smajo . Gospodin Smajo se rado odazvao pozivu da, prije ljetnih vrućina i sezone požara u kojoj aktivno sudjeluje kao pilot u air – tractoru, predstavi dosadašnji rad udruge i rezultate djelovanja njenih aktivista, a isto tako i da odgovori na sva pitanja o problemima i zamkama koje se pojavljuju pri podizanju kredita u Hrvatskoj. Razvila se i vrlo konstruktivna rasprava u kojoj je izražena želja za boljim povezivanjem potrošačkih udruga i nada da će u skoroj budućnosti naši građani, kad je riječ o podizanju kredita, biti u istoj situaciji kao i oni koji žive u zapadnoeuropskim zemljama. Denis Smajo najavio je ponovno gostovanje u „ovoj prekrasnoj knjižnici“ – kako je sam kazao, kad bude predstavljao knjigu u kojoj će pisati o svemu kroz što su prošli aktivisti Udruge Franak od njenog nastanka 2011. godine.

Denis Smajo održao tribinu o kreditima_3Denis Smajo održao tribinu o kreditima_2Denis Smajo održao tribinu o kreditima_5Denis Smajo održao tribinu o kreditima_4Denis Smajo održao tribinu o kreditima_1

Anketa

Koliko knjiga (prosječno) pročitate u jednoj godini?
 • Više od 50 knjiga
  11.11%
 • 20 do 50 knjiga
  55.56%
 • 10 do 20 knjiga
  22.22%
 • 1 do 10 knjiga
  11.11%
 • ne čitam
  0%

Radno vrijeme

Radno vrijeme

Ponedjeljak - petak 08:00 - 19:00

Subota 08:00 - 12:00

Nedjelja Zatvoreno

Kontakt

Obala Vladimira Nazora 4


+385 (0)22 442 095


Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Facebook