Polaznici foto radionice izložili svoje prve radove

Ozračje sinoćnjeg otvorenja izložbe polaznika Foto radionice, koja se pod vodstvom umjetničke fotografkinje Sanje Lydije Kulušić i redatelja Tomislava Dugandžića održavala pod okriljem Gradske knjižnice Vodice, najbolje ćemo Vam dočarati citiravši roditelje jedne od sudionica koji su kazali „kako se njihova kći doslovno rasplakala zbog sreće što su i njene fotografije bile dio ovog predivnog događaja“.

U multimedijalnoj dvorani vodičke knjižnice izloženi su radovi četrnaestero polaznika radionice koja se prethodnih dva i pol mjeseca održavala na Odjelu za mlade i na nekoliko lokacija vani. Sanja i Tome nesebično su im prenosili svoja znanja i iskustva iz svijeta fotografije. Rezultiralo je to sa 42 fotografije različitih motiva. Na nekima od njih je i dvoje mladih koji su na dvjema radionicama strpljivo pozirali mladim fotografima. To su Barbara Jurin iz Šibenika i Rino Sebastijan Morić Gluhaić iz Stankovaca. Njima, a i četrnaestorici autora sinoćnje izložbe dodijeljene su zahvalnice i potvrde o sudjelovanju na radionici. Navedimo i imena mladih zaljubljenika u fotografiju. To su: Ana Tabula, Paola Sablić, Anđela Lasan, Franka Brnić – Boće (kojoj je jučer bio i rođendan), Cvitana Juričev-Martinčev, Melkior Juričev, Iva Roca, Monika Hodak, Anđela Matas, Luigi Latin, Kristina Škevin, Zuzana Ćato, Ante Marić i Maja Vajler Šuško. Svima je ovo prva izložba u životu, pa je to bio i razlog što je nazvana „Prva“.

Voditelji događaja bili su Anđela Fržop i Grgo Birin, vodičke glumačke vedete, a večer su svojim sjajnim muziciranjem uveličali mladi Šibenčani flautistica Katarina Žaja i pijanist Tedi Trkulja, učenici Glazbene škole „Ivana Lukačića“ iz Šibenika. U uvodnom dijelu programa prikazan je i Tomin dvominutni film o radionici.

Brojni posjetitelji otvorenja izložbe sa sobom su za uspomenu mogli ponijeti katalog i jednu od stotinjak fotografija malog formata.

Izložba mladih fotografa potrajati će do 27. lipnja.

Osjetite atmosferu sa sinoćnjeg otvorenja izložbe i kroz fotografije koje smo preuzeli sa facebook stranice Sanje Lydije Kulušić.

Polaznici Foto radionice izložili svoje prve radove_3Polaznici Foto radionice izložili svoje prve radove_15Polaznici Foto radionice izložili svoje prve radove_2Polaznici Foto radionice izložili svoje prve radove_1Polaznici Foto radionice izložili svoje prve radove_18Polaznici Foto radionice izložili svoje prve radove_3Polaznici Foto radionice izložili svoje prve radove_1Polaznici Foto radionice izložili svoje prve radove_10Polaznici Foto radionice izložili svoje prve radove_16Polaznici Foto radionice izložili svoje prve radove_12Polaznici Foto radionice izložili svoje prve radove_2Polaznici Foto radionice izložili svoje prve radove_30Polaznici Foto radionice izložili svoje prve radove_19Polaznici Foto radionice izložili svoje prve radove_23Polaznici Foto radionice izložili svoje prve radove_26Polaznici Foto radionice izložili svoje prve radove_31Polaznici Foto radionice izložili svoje prve radove_33Polaznici Foto radionice izložili svoje prve radove_1Polaznici Foto radionice izložili svoje prve radove_14

 

 

 

Anketa

Koliko knjiga (prosječno) pročitate u jednoj godini?
 • Više od 50 knjiga
  11.11%
 • 20 do 50 knjiga
  55.56%
 • 10 do 20 knjiga
  22.22%
 • 1 do 10 knjiga
  11.11%
 • ne čitam
  0%

Radno vrijeme

Radno vrijeme

Ponedjeljak - petak 08:00 - 19:00

Subota 08:00 - 12:00

Nedjelja Zatvoreno

Kontakt

Obala Vladimira Nazora 4


+385 (0)22 442 095


Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Facebook