Novosti

Što je trampa, bitcoin, valuta, koje se koriste gdje, gdje možemo predignuti plaću pomoću bankovne kartice i slično, učila su djeca na prvoj radionici Mali chef o'financija. Ovu trodnevnu radionicu u našoj knjižnici provodi splitska profesorica ekonomske skupine predmeta, Anita Perkov Kalebota u organizaciji Udruge Franak. Hvala im od srca!

Djeco, vidimo se i sutra kada će radionica trajati od 10 i 30 do 12 sati.

malichefo'financija_1malichefo'financija_2malichefo'financija_3malichefo'financija_5malichefo'financija_6malichefo'financija_8malichefo'financija_7

Neki dani, ili u ovom slučaju neke večeri, usjeku se ljudima u pamćenje i u srca ponešto više od ostalih. Dojam je sviju koji su večeras došli u vodičku knjižnicu i prisustvovali još jednom događaju kojim se unutar manifestacija Dani kršćanske kulture i Deset dana Uskrsa u Vodicama najavljuje i slavi predstojeći blagdan, da će im on zadugo ostati u lijepom sjećanju na večer protkanu emocijama izazvanu spojem tradicijske baštine, umjetnosti i duhovnosti.

Iako su za sinoćnji Kvizzz u Sunčanom izabrali ime "Šta je nama ovo trebalo" mlađahne Luigija i Lucu i njihovu mamu Ivanu Latin ex Bolanča, koja im je nešto malo podigla prosjek godina iznad sedamnaest, nije rastužilo zauzeto sedamnaesto mjesto. Autor ovog teksta svjedok je da su istinski uživali sudjelujući po prvi puta u vjerojatno ponajboljem pub kvizu, i to ne samo na ovim prostorima.

Luca i Tome sastavili su kviz po svom guštu i zabavili se odabirući glazbu za šesnaest ekipa koje su sudjelovale na sinoćnjem kvizu u Sunčanom satu. Osjećaji na kvizu bili su pomiješani, povremeno se čuo muk (vidi se i po bodovima), ali nekima je bilo i zabavno. Možda bi bilo dobro početi razmišljati o kvizovima kao naš Ivan Cukrov koji ih procjenjuje po tome koliko su pitanja zabavna, a ne koliko su teška...

Anketa

Koliko knjiga (prosječno) pročitate u jednoj godini?
 • Više od 50 knjiga
  17.39%
 • 20 do 50 knjiga
  34.78%
 • 10 do 20 knjiga
  13.04%
 • 1 do 10 knjiga
  30.43%
 • ne čitam
  4.35%

Radno vrijeme

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak 08:00 - 19:00

subota 08:00 - 12:00

Nedjelja, blagdani, Badnjak i Silvestrovo - Zatvoreno

Kontakt

Obala Vladimira Nazora 4


+385 (0)22 442 095


Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Facebook