Postani prijatelj Knjižnice

Kroz planiranje svog djelovanja vodimo se željama i potrebama svojih korisnika, nekad uspješnije, a nekad manje uspješno. Kako bi više bilo ovog uspješnog - dobro bi nam došla Vaša pomoć i podrška!

Najizravnije i najviše pomoći ćete nam kroz članstvo u Knjižnici i redovito korištenje građe i usluga. A zašto se učlaniti?

Možda je najjednostavniji način iskazivanja podrške Vaša povezanost s našim facebook - profilom, kroz praćenje i dijeljenje naših aktivnosti. Osim najbolje promidžbe, na ovaj način vidimo i što Vam se sviđa i tako možemo procijeniti krećemo li se u dobrom smjeru.

Jako cijenimo razvoj društveno odgovornog ponašanja i često uključujemo volontere u naše programe (neki od programa i izravno ovise o dobroj volji volontera). Volontirati možete i Vi, kroz program koji ste sami osmislili ili se priključiti u neki od postojećih (Škola šaha, besplatne poduke,...).

Suradnja na projektima i aktivnostima kroz partnerstvo nama je iznimno drag način podrške jer znači priliv ideja i osvježenje u obliku novih lica, razmišljanja, znanja i iskustava koji mogu samo obogatiti naše djelovanje. Dakle, ako imate ideju i smatrate nas dobrim partnerima za njenu realizaciju, javite nam se.

Za kraj, podržati nas možete i kroz sponzorstvo (primjerice, nagrada za djecu koja sudjeluju u projektima) ili donaciju. Donirani novac pomoći će nam u nabavi građe ili opreme, ili pak za provođenje aktivnosti ili projekata. Upravo su donacije, dobivene preko raznih natječaja, omogućile (ili barem pripomogle) provođenje većine naših projekata. Donacije možete uplatiti (anonimno ili uz javno isticanje) na broj žiro računa u OTP banci: HR28 2407 0001 1005 3691 1.

Kontaktirati nas možete putem adrese e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., pozivom na broj: 022/442-095 ili osobnim dolaskom u knjižnicu.

Anketa

Koliko knjiga (prosječno) pročitate u jednoj godini?
 • Više od 50 knjiga
  21.67%
 • 20 do 50 knjiga
  30%
 • 10 do 20 knjiga
  18.33%
 • 1 do 10 knjiga
  21.67%
 • ne čitam
  8.33%

Foto

Video

Facebook