Predloži program

„Poslanje Gradske knjižnice Vodice temelji se na nastojanju osnivača i djelatnika da se na potrebe i zahtjeve građana Grada Vodica odgovori odabranim, stručno utemeljenim uslugama kojima se potiče čitanje i uporaba knjižničnih usluga, pridonosi nepristranoj obaviještenosti, obrazovanju i bogaćenju kulturnoga života svakog pojedinca i zajednice u cjelini." Ovo poslanje nemoguće je u potpunosti ostvariti bez suradnje sa svima Vama.

Stoga pozivamo sve roditelje, djecu, mlade, umjetnike, udruge, kulturne i druge ustanove, profesorice, učitelje s idejom za projekt, događaj, radionicu ili neki drugi događaj, koji bi se trebao održati upravo u knjižnici – iznesite nam svoj prijedlog i mi ćemo dati sve od sebe da dobre ideje zajedno realiziramo.

Prijedlozi mogu biti ideje koje je potrebno razraditi, ali i gotove radionice, predavanja projekti za koje je potrebno dostaviti podatke: sadržaj i tema programa, plan/scenarij događanja, kratke bilješke o sudionicima izvedbe programa/izvođačima programa, ciljanu skupinu kojoj je program namijenjen i sl. Na temelju iznesenog prijedloga, a uz kriterije kvalitete i primjerenosti osoblje Knjižnice  će odlučiti o prihvaćanju događanja.

Sa svojim prijedlozima možete doći osobno u knjižnicu ili poslati elektroničku poštu na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

Obveze Knjižnice i partnera u organizaciji događanja

Knjižnica će rado biti suorganizator različitih događanja za koja će osigurati potreban prostor i tehniku, a po potrebi plakate i pozivnice koje i distribuira po prostorima za oglašavanje na javnim površinama (ako plakat ili pozivnicu izrađuje partner, obavezan je staviti logo Knjižnice te prije objave u javnosti dati pozivnicu i/ili plakat  na autorizaciju Knjižnici) te ukoliko je potrebno i postoje sredstva zakusku. Knjižnica također obavještava javnost o događanju preko svojih mrežnih stranica, Facebook profila, adresara elektroničke pošte Knjižnice, portala Infovodice.

Predstavnik Knjižnice dočekuje goste i publiku, fotografira, a prema potrebi i dogovoru daje izjavu medijima, otvara, moderira i/ili zaključuje kulturno događanje. Nakon događanja djelatnik Knjižnice napisat će izvještaj o događanju za mrežnu stranicu Knjižnice, Facebook profil.

Kod izložbi, suorganizatori opremaju izložbe eksponate te ih po skidanju izložbe pravovremeno preuzimaju. Knjižnica nema prostorne ni sigurnosne uvjete za čuvanje građe. Kod postavljanja izložbe Knjižnica može osigurati okvire (B2 veličine), a nisu dopuštene nikakve intervencije koje oštećuju zidove i prostor, poput lijepljenja sadržaja na zidove.

Za sva događanja koja nisu organizirana u suradnji s Knjižnicom, organizatori plaćaju Multimedijalnu dvoranu prema Cjeniku.

Veselimo se suradnji jer ona je temelj uspjeha!

Anketa

Koliko knjiga (prosječno) pročitate u jednoj godini?
 • Više od 50 knjiga
  21.67%
 • 20 do 50 knjiga
  30%
 • 10 do 20 knjiga
  18.33%
 • 1 do 10 knjiga
  21.67%
 • ne čitam
  8.33%

Foto

Video

Facebook