DSC 0119

Tradicionalna božićna izložba Likovne udruge "More"

Ispis

Umjetnost, stvaralaštvo i kreativnost doprinose kvaliteti života, obogaćuju ga i čine sadržajnijim i sretnijim, što je posebno važno baš sad, u ovim kriznim vremenima. To je bio i razlog više da nam se Likovna udruga „More“ predstavi još jednom svojom Tradicionalnom božićnom izložbom članova udruge i polaznika likovnih kreativnih radionica. S obzirom da im je ovo jubilarna dvadeseta izložba koju oni upriličuju u ovom najblagdanskijem dijelu godine, zasigurno bi njeno otvorenje u Gradskoj knjižnici Vodice imalo posebno svečarski štih. Na žalost, izložba se zbog pandemije ne otvara službeno već je postavljena za razgled u vrijeme rada knjižnice i može se vidjeti sve do kraja siječnja. Kao i svake godine, naši likovnjaci predstavljaju se velikom i šarolikom skupnom izložbom u koju su uvršteni radovi četrdesetak izlagača. Tehnike i tematike su raznolike.

Voditeljice kreativnih radionica Marija Ivanda i Manuela Srdarev, koja je ujedno i predsjednica LU „More“, pozivaju vas da razgledate izložbu. Nadaju se da će vam se svidjeti i da ćete uživati u njoj, što im je i bila osnovna namjera. U ime svih članova udruge i polaznika radionica poželjele su svima sretne i ugodne blagdane.

Jedan od članova udruge je i mladi zaljubljenik u fotografiju Ante Roca – Arelištov, koji kroz objektiv svog fotoaparata izložene radove donosi i u vaše domove.

Evo i popisa svih izlagača:

Klara Rameša

Iva Josipović

Ema Varnica

Ema Mateša

Leon Bevanda

Sara Varnica

Greta Bolanča

Tea Mijaljević

Katarina Roca

Zoja Vučak

Sara Topić

Anđela Juričev

Adriana Popović

Vida Pajić

Mia Perković

Ivana Lasan

Nora Kumanović

Franka Marinčić

Josipa Baldić

Lucija Lovrić

Mirta Srdarev

Maria Kardum

Vladimir Mihoković – Miha

Šime Pelajić – Brunac

Larisa Čabrić

Marijana Sladoljev

Iva Roca

Neda Kosić

Ana Pelajić Tomasović

Cvitana Juričev – Martinčev

Anita Franin – Pećarica

Nikola Mihić – Martinello

Ivana Skroza

Doris la Mazza

Marija Juričev – Barbin

Karmina Mihić

Ante Roca – Arelištov

Vesna FržopDSC 0355DSC 0090DSC 0338