IvoBrešan

Dani Ive Brešana: natječaj za učeničke radove

Ispis

U svibnju ove godine, znanstvenim kolokvijem obilježit ćemo rođendan Ive Brešana, a u obilježavanje želimo uključiti i učenike srednjih škola.

Tim povodom objavljujemo natječaj za najbolji esej i osvrt na film „Predstava Hamleta u Mrduši Donjoj“. Pravo prijave imaju svi učenici srednjih škola u Šibensko-kninskoj županiji. Autor/ica najboljeg teksta bit će proglašen/a na mrežnoj stranici Gradske knjižnice Vodice 20. svibnja ove godine, a primit će i nagrade - posjet Memorijalnom centru „Faust Vrančić“ na otoku Prviću i novčanu naknadu od 200 kuna, uz mogućnost sudjelovanja na znanstvenom kolokviju „Dani Ive Brešana“, koji će se održati 27. svibnja ove godine.

Molimo sve zainteresirane da svoje radove prijave putem elektroničke pošte na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; do 15.svibnja 2020.godine u 16:00.
Detalje o natječaju možete pročitati na sljedećoj poveznici: NATJEČAJ za učeničke radove za najbolji esej i osvrt na film „Predstava Hamleta u Mrduši Donjoj".