Dizajn Bez Naslova Kopija

Društvene igre: igrajmo se!

Volimo se igrati društvenim igrama pa smo pojačali svoju zbirku i oformili kutak za igranje na Odjelu za mlade i Dječjem odjelu te rasporedili igre prema dobi kojoj su namijenjene. Pozivamo Vas (i velike i malene) da odigrate koju igru kada dođete posuditi knjigu (ili posudite knjigu kada dođete igrati igru). Stolovi i igre su spremni i čekaju igrače, a krajem kolovoza organizirat ćemo i „Društvene igre&sok“ popodneva kako bi se potaknuli druženje u stvarnom svijetu (van ekrana), osmjehe i komunikaciju oči u oči te razmjenu emocija uživo.

Prednosti igranja društvenih igara su zbližavanje sa suigračima (vlastitom djecom/roditeljima i prijateljima) i izgradnja kvalitetnih obiteljskih i prijateljskih odnosa te međusobnog povjerenja. U igrama puno komuniciramo, pričamo, dajemo savjete jedni drugima, a ne smijemo zaboraviti kako nam igre, uz verbalno i emocionalno izražavanje, razvoj tolerancije, logike i kognicije..., donose ipregršt zabave.

Trenutno su dostupni: Čovječe ne ljuti se, Šah, Jenga, Čiri biri bajka, Dixit (Disney), Azul, Dobble xxl, Pandemic, Photosynthesis, Catan, Scrabble, Pictionary…

Za kraj imamo i zamolbu… Upute za igru Dobble xxl su nam stigle samo na francuskom jeziku pa bi nam baš dobrodošao netko tko bi nam ih preveo i zaigrao s nama.

Anketa

Koliko knjiga (prosječno) pročitate u jednoj godini?
 • Više od 50 knjiga
  21.67%
 • 20 do 50 knjiga
  30%
 • 10 do 20 knjiga
  18.33%
 • 1 do 10 knjiga
  21.67%
 • ne čitam
  8.33%

Foto

Video

Facebook